• algemeen club nieuws

Uitnodiging Mini-Kamp

27-04-'18

Hallo zwemmers, waterpoloërs en sterrenplanners,
 

Het seizoen zit er alweer bijna op, maar dat betekend niet dat we niet met het volgende seizoen bezig zijn. Zwk Merlet bestaat uit verschillende onderdelen en toch hebben ze allemaal iets gemeen met elkaar. Het gemeenschappelijk deel is natuurlijk water. De leeftijd verschillen zijn tussen de verschillende afdelingen ook niet al te groot. Dus we zouden het super vinden als we elkaar beter leren kennen, zodat bijv. de wedstrijdzwemmers de waterpoloërs leert kennen en andersom.

Dit gaat allemaal gebeuren tijdens mini kamp 2018.

Het kamp vindt plaats in het eerste weekend van september 2018. De bedoeling is dat de kinderen van 12 jaar en ouder op vrijdag 31 augustus rond 19.00 uur aankomen op de kamplocatie en de kinderen onder de 12 jaar zijn op zaterdag 1 september welkom vanaf 10.00 uur. Wat we dit jaar allemaal in petto hebben houden we nog even geheim.

Wij hebben er dit jaar voor gekozen om een verschil te maken in de betaling. De kinderen die 12 jaar en ouder zijn betalen dit jaar € 37,50 per persoon, voor de kinderen die jonger zijn dan 12 jaar oud is de prijs € 35,00 per persoon.

Eenmaal opgegeven dan moet er ook betaald worden, er zal geen restitutie plaats vinden.

Graag horen wij voor 19 mei ’18 of jullie wel of niet meegaan i.v.m. de voorbereidingen.
Dit kunnen jullie doen door een mail te sturen naar kampzwkmerlet@gmail.com met de volgende informatie;

- Naam Deelnemer

- Wel of Geen deelname kamp

- Ouders indien jullie zelf zin hebben om ons mee te helpen laat dit dan ook weten, want we kunnen de hulp hard gebruiken.

Wij hopen op een grote opkomst net als vorig jaar! Wij hebben er zin in hopelijk jullie ook! Ouders hebben jullie vragen over mini kamp dan stuur ze gerust naar het bovenstaande mailadres en dan zal er zeker op geantwoord worden.

Met vriendelijke groeten,

De kampcommissie