• algemeen club nieuws

Mini-Kamp 2019

29-05-'19

Hallo zwemmers, waterpoloërs en sterrenplanners, 

Het kamp vindt plaats in het laatste weekend van augustus. De bedoeling is dat de kinderen van 12 jaar en ouder op vrijdag 30 augustus rond 19.00 uur aankomen op de kamplocatie en de kinderen onder de 12 jaar zijn op zaterdag 31 augustus welkom vanaf 10.00 uur en blijven tot de zondag rond de klok van 14:30 uur .Wat we dit jaar allemaal in petto hebben houden we nog even geheim!

De kinderen die 12 jaar en ouder zijn betalen € 37,50 per persoon en voor de kinderen die jonger zijn dan 12 jaar oud is de prijs € 35,00 per persoon. Eenmaal opgegeven dan moet er ook betaald worden, er zal geen restitutie plaats vinden.

Graag horen wij voor 1 juni 2019 of jullie wel of niet meegaan i.v.m. de voorbereidingen. Dit kunnen jullie doen door een mail te sturen naar kampzwkmerlet@gmail.com met de volgende informatie;

- Naam Deelnemer
- Wel of Geen deelname kamp
- Ouders indien jullie zelf zin hebben om ons mee te helpen laat dit dan ook weten, want we kunnen de hulp hard gebruiken.

Wij hopen net als vorig jaar op een grote opkomst! Wij hebben er zin in hopelijk jullie ook! Hebben jullie vragen over mini kamp dan stuur ze gerust naar het bovenstaande mailadres en dan zal er zeker op geantwoord worden.

Met vriendelijke groeten,

De kampcommissie