• algemeen club nieuws

€ 2000,- verdienen voor jou zwemvereniging ZWK Merlet?

08-05-'19

Dag leden, vrienden van en andere betrokkenen bij zwemvereniging ZWK Merlet.

Help mee tijdens de Vierdaagse Cuijk als verkeersregelaar om onze/jullie kas te vullen! De doorkomst van de Nijmeegse wandelvierdaagse door Cuijk is elk jaar weer een groot feest. Dit jaar is de doorkomst op vrijdag 19 juli 2019

Verkeersregelaars
Op diverse locaties langs de route worden die dag verkeersregelaars ingezet bij wegafzettingen om wandelaars vrije doorgang te geven. De verkeersregelaars mogen alleen bevoegden doorlaten op de route van de wandelmars en staan onder direct toezicht (instructie en begeleiding) van de politie. Voor deze taak zijn die dag 18 verkeersregelaars nodig van 's morgens 06.00 tot circa 15.00 uur. Voor verkeersregelaars gelden de volgende eisen: minimale leeftijd van 18 jaar en kordaat kunnen handelen.

Vergoeding
Wij, als zwemvereniging ZWK Merlet, kunnen hiervoor een vergoeding van €2000 ontvangen. Een bedrag wat wij goed kunnen gebruiken om niet nog dieper in de rode cijfers te belanden. Uw aanmelding, zien we graag voor woensdag 15 mei as terug. Meld je aan eventueel samen met je buren, kennissen, vriendengroep, familie. Zij hoeven geen lid te zijn van de zwemvereniging ZWK Merlet.

Informatie
Na aanmelding, via activiteiten@zwkmerlet.nl krijg je via de mail meer informatie. Na aanmelding worden de verkeersregelaars opgeleid door middel van e-learning en als ze geslaagd zijn worden ze aangesteld en verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid.Twijfel je of het wel iets voor je is, dan zie ik je vraag graag verschijnen. of vraag het een van de andere bestuursleden.

Je aanmelding zien we graag verschijnen voor 15 mei as !!

Met vriendelijke groet,

Namens je zwemvereniging ZWK Merlet
Johan Broekmans
Secretaris ZWK Merlet